Korpsavond Post Rosmalen 2014

3 december, 2014

Post Rosmalen keek terug op druk 2014
Zaterdag 22 november was de korpsavond op de kazerne in Rosmalen. Postcommandant Ine Pels en afdelingshoofd incidentenbestrijding Carolien Angevaren heetten de vrijwilligers van harte welkom. In de toespraak werd gememoreerd aan afgelopen jaar.

Een jaar waarin de kazerne na een intensieve verbouwing heropend werd en waar een open dag aan gekoppeld werd. De vrijwilligers hebben in deze kazerne een eigen nieuw vrijwilligershome gekregen met de naam “Toeters en Bellen”. Een gezellig home waar de vrijwilligers zich thuis voelen. Er werd ook stilgestaan bij opmerkelijkste incidenten van afgelopen jaar en de wedstrijden HD en 112 klasse.
Onderscheidingen

Er waren 3 jubilarissen in de post. De zaal was weer volledig gevuld met familieleden, collega’s en oud-collega’s en partners van de jubilarissen. Helaas kon 1 van de jubilarissen er niet bij zijn vanwege het overlijden van zijn vader. Marc Vissers en Ronnie Arens zijn 12,5 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer. Ed van Ham is 25 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer.
Diploma’s
Rob Langeraap, kreeg zijn diploma Manschap A en kreeg eindelijk zijn strepen die hierbij horen. Roland van Loven kreeg zijn diploma Bevelvoerder en werd bevorderd tot brandmeester
Afscheid
Helaas moesten we ook afscheid nemen van Paul van den Heuvel als vrijwilliger. Vanwege zijn verhuizing is het niet meer mogelijk om op tijd op de kazerne te zijn. Hij zit nog wel bij de 24 uurdienst in Den Bosch.
Na het officiële gedeelte boven in onze kazerne zijn we achter de muziek “Bende Gek” uit Rosmalen naar beneden gegaan naar “Toeters en Bellen” om daar de afterparty te vieren. Een reuze gezellige avond waar we met plezier op terugkijken.